Reactie Sarri na Feyenoord Lazio

Sarri wederom des duivels na duel in De Kuip: 'Leken wel bang voor Feyenoord'

26 oktober 2023 om 07:28

Maurizio Sarri is wederom niet met een glimlach vanuit Rotterdam teruggevlogen naar Rome. Nadat de trainer van Lazio vorig seizoen al op zijn broek kreeg, was Feyenoord nu weer met 3-1 te sterk voor zijn ploeg. Dit keer kon hij niks zeggen over de fans, maar legde hij de schuld gewoon bij zijn eigen spelers.

"We leken wel bang voor Feyenoord. Helemaal in de eerste helft", vertelt een chagrijnige Sarri tegenover Sky Sport Italia over de wedstrijd van de Romeinen. "We waren angstig voor hun agressie en druk, daarom kregen we ook die eerste goal tegen. Dat eerste doelpunt kan gebeuren, maar die tweede kwam echt op een bijzonder vervelend moment voor ons. We wisten wat ons te wachten stond hier en dat hebben we niet goed aangepakt."

Sarri is nog niet direct heel hoopvol richting de return, maar de Italiaan probeert er het positieve van in te zien. "Met deze houding gaat het ons niet lukken om verder te komen. We hebben nog een hoop dingen die we moeten verbeteren, maar hierna spelen we 2 keer achter elkaar thuis. In de laatste 25 minuten waren we vandaag ook de betere partij. Maar er is nog geen man over boord, we moeten doorgaan met de volle 100% geven de volgende wedstrijden."

Mis geen enkel nieuwtje uit de voetbalwereld en volg VoetbalPrimeur via WhatsApp Kanalen!