Wedden op doelpunten van Vangelis Pavlidis en Ollie Watkins bij AZ - Aston Villa

Hattrick-battle in Alkmaar: Pavlidis en Watkins oog in oog bij AZ - Aston Villla

26 oktober 2023 om 12:00

ADVERTORIAL – Na de overwinning in de Champions League van Feyenoord op SS Lazio is het vanavond de beurt aan AZ in de Conference League. De Alkmaarders wacht met Aston Villa een mooi affiche in het eigen Alkmaar. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor de hattrickhelden van afgelopen maand: Vangelis Pavlidis en Ollie Watkins.

Wanneer we de stand in groep E erbij pakken zien we dat het ontzettend spannend is. Zowel AZ, Aston Villa, Legia Warschau en Zrinjski Mostar wonnen één van de twee wedstrijden en dat betekent dat de clubs zowel gedeeld koploper als hekkensluiter zijn. Een goed resultaat in de derde speelronde kan dan ook een grote stap naar Europese overwintering betekenen.

De hattricks van Pavlidis en Watkins

Om dat goede resultaat te behalen kijken zowel AZ als Aston Villa naar hun giganten in de spits. Zowel Pavlidis en Watkins hebben een maand achter de rug om je vingers bij af te likken. Beide topschutters wisten een hattrick te maken. Dat deed Watkins op zijn beurt tegen Ajax-opponent Brighton & Hove Albion, terwijl die van Pavlidis nog wat meer recent op het netvlies staat. Afgelopen weekend velde de Griek sc Heerenveen namens AZ.

Nog geen lid van JACKS.NL? Registreer je via deze link en ontvang 60 euro aan Free Bets + 20% aan profit boost!

De odds

Vanavond staan beide topschutters oog in oog en dat zou wel eens een doelpuntenfestijn kunnen betekenen. JACKS.NL speelt in op de scoringsdrift van de spitsen. Bij een doelpunt van Pavlidis hoort een odd van 2.55 en bij een goal van Watkins hoort een odd van 2.25. Denk je dat beide heren het net treffen? Dan kan je de gecombineerde odd van 5.80 spelen die daar voor staat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust