PSV vraagt fans om positieve steun tegen Ajax

PSV doet na escalatie nadrukkelijke oproep aan de fans voor duel met Ajax

27 oktober 2023 om 13:28

PSV heeft vrijdag een oproep losgelaten richting de supporters die zondag aanwezig zijn bij de wedstrijd tegen Ajax. De Eindhovense clubleiding hoopt op de massale steun van alle aanwezige fans, maar vooral dat dit op een positieve manier zal gebeuren.

'In de topper tegen Ajax hopen we de tiende overwinning op rij in de Eredivisie te behalen! Een ontzettend belangrijke wedstrijd voor PSV en we willen jullie allen dan ook vragen om ons team maximaal én vooral positief te ondersteunen', luidt de vraag van de Eindhovenaren. De clubleiding lijkt hiermee te doelen op de vele incidenten met supporters. Zo ging het mis met PSV-fans in de Champions League-wedstrijd tegen Lens. Supportersgroepen zochten daar de confrontatie op en sloopten het uitvak.

Wedden

Meer odds
  • logo

    PSV

  • logo

    RKC Waalwijk

PSV geeft ook alvast wat voorbeelden mee die ze niet willen zien in het stadion zondag. 'Geen antisemitische of discriminerende spreekkoren, geen voorwerpen op het veld gooien, geen vuurwerk afsteken of ander gedrag dat de club schaadt of de wedstrijd negatief beïnvloedt. De ogen van de vaderlandse voetbalwereld zijn die dag op ons gericht. Steun onze club op een positieve manier zoals jullie altijd doen en maak er een fantastische voetbalmiddag van!'