Wedden op de Keuken Kampioen Divisie met Veerman, Bokilo en Boere

Drie KKD-topschutters op jacht naar een nieuwe thuisgoal: check het KKD-rijtje!

27 oktober 2023 om 17:00

ADVERTORIAL – Het is weer vrijdag en dat betekent dat er weer een nieuwe speelronde in de Keuken Kampioen Divisie van start gaat. De KKD zit vol doelpuntenmakers en daar zet VoetbalPrimeur er drie van op een rij. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL, los of in een combo.

ADO Den Haag – VVV-Venlo: Henk Veerman maakt minimaal één goal (2.16)

ADO Den Haag neemt het op in een thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo. Dat is een duel tussen de nummer drie en zeven van de Keuken Kampioen Divisie. De residentieclub heeft de nummer twee op de topscorerslijst in de gelederen: Henk Veerman. De van FC Volendam overgekomen spits is met zijn zes goals dit seizoen belangrijk voor ADO. Afgelopen weekend kwam hij zelfs twee keer tot scoren tegen FC Emmen in de met 2-3 gewonnen wedstrijd. Voor een nieuwe goal van Veerman staat een odd van 2.16 op JACKS.NL.

NAC Breda – Helmond Sport: Tom Boere maakt minimaal één goal (2.08)

Met NAC tegen Helmond Sport staat er een duel tussen de nummer tien en acht op het programma. Sinds Jean-Paul van Gastel aan het roer staat in Breda gaat het weer de goede kant op. Dat heeft vooral zijn invloed op één speler van NAC: Tom Boere. De spits kwam de afgelopen drie wedstrijden tot scoren en zit in een lekkere flow. Voor een nieuwe goal van Boere staat een odd van 2.08 op JACKS.NL.

Willem II – Jong PSV: Jeremy Bokila maakt minimaal één goal (2.07)

Willem II is na elf speelronden gedeeld topscorer in de KKD. De Tilburgers ontvangen met Jong PSV de huidige nummer veertien van dit seizoen. In Tilburg is er één speler die geweldig opleeft wanneer hij in het eigen stadion speelt: Jeremy Bokila. De spits kwam de laatste drie thuiswedstrijden tot scoren voor Willem II en heeft daarmee de lat hoog gelegd voor zichzelf. Voor een goal van Bokila staat 2.07 bij JACKS.NL.

De combo

Weten Veerman, Boere en Bokila tot scoren te komen in de Keuken Kampioen Divisie? Dan pak je 9.30 keer je inzet bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust