Feyenoord op scherp na droomavond in Europa: 50x je inleg bij zege op Twente!

Feyenoord op scherp na droomavond in Europa: 50x je inleg bij zege op Twente!

29 oktober om 10:00
Laatste update: 29 oktober om 10:12

ADVERTORIAL - Na een nagenoeg perfecte speelronde in de Champions League moet Feyenoord weer klaarstaan in de Eredivisie. Deze zondag staat er niet zomaar een tegenstander op het menu: FC Twente moet het de Rotterdammers in het eigen Grolsch Veste lastig maken. Pak bij bookmaker Unibet 50x je inleg wanneer Feyenoord er met de overwinning vandoor gaat! 

Hoe werkt de actie van Unibet?

Ga naar de website van Unibet en maak een nieuw account aan. Na de verificatie doe je een storting bij de bookmaker, waarna je de boost ontvangt. Ga naar de wedstrijd FC Twente - Feyenoord en zet in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'. Geloof je meer in FC Twente? Op Twente inzetten kan ook voor deze promotie!

De maximale inleg voor de actie is €1 en is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar. Wint Feyenoord na de indrukwekkende zege tegen Atlético Madrid ook op bezoek bij Twente? Dan pak je maximaal €50! Wordt er gelijkgespeeld of verloren? Dan verlies je maximaal €1.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust