De vermoedelijke opstelling van Feyenoord tegen FC Twente

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Zerrouki start tegen oude club Twente

29 oktober 2023 om 09:00
Laatste update: 29 oktober 2023 om 09:00

Voor Feyenoord wacht enkele dagen na het indrukwekkende Champions League-optreden tegen SS Lazio alweer een belangrijk Eredivisie-affiche tegen FC Twente. Arne Slot lijkt in Enschede eigenlijk niet meer om Ramiz Zerrouki heen te kunnen.

De van Twente overgekomen controleur was één van de uitblinkers tegen de Romeinen, nadat hij ook tegen Atlético Madrid al een sterke indruk had gemaakt. In de Eredivisie begon hij dit seizoen desondanks geregeld op de bank. Daar zou tegen zijn oude club weleens verandering in kunnen komen. De kans is groot dat Zerrouki een middenveld vormt met Mats Wieffer en Quinten Timber.

Calvin Stengs excelleerde op zijn beurt als rechtsbuiten en kan daar gewoon blijven staan. Eredivisie-topscorer en Feyenoord-sensatie Santiago Gimenez staat vanzelfsprekend in de punt, Igor Paixão begint vanaf links. Luka Ivanusec klopt weer op de deur na een blessure, maar Slot denkt niet dat de Kroatische linksbuiten al klaar is voor een basisplaats.

De oefenmeester zal de puzzel achterin snel gelegd hebben. Gernot Trauner is op de weg terug en heeft de training hervat, maar de aanvoerder ontbreekt nog wel tegen de Tukkers.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Nieuwkoop, Geertruida, Hancko, Hartman; Zerrouki, Wieffer, Timber; Stengs, Gimenez, Paixão.