Ramaj en Van den Boomen toekomst bij Ajax

Verweij en Driessen noemen twee namen met toekomst bij Ajax: 'Die gaan het redden'

28 oktober 2023 om 12:49

Mike Verweij en Valentijn Driessen zijn het eens over de toekomst van twee zomeraanwinsten bij Ajax. De journalisten van De Telegraaf denken dat Diant Ramaj en Branco van den Boomen de spelers zijn die in de toekomst nog aan de Amsterdamse club verbonden zullen blijven.

Eerder kreeg Ramaj nog kritiek van beide heren, maar toch denkt Verweij dat de Duitse doelman een blijvertje kan zijn bij Ajax. "Dan zeg ik misschien toch wel dat Ajax verder kan met hem." Driessen is het daarmee eens. "Ik dacht eerst ook wel met Carlos Forbs, maar die speelde ook echt niet goed tegen Brighton. Die speelde tegen een 37-jarige en kwam er totaal niet aan te pas."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ajax

  • logo

    sc Heerenveen

Driessen noemt ook nog de naam van Van den Boomen als een speler die toekomst heeft bij de Amsterdammers. "Ik denk dat hij het in dit Ajax gaat redden inderdaad", vertelt de journalist in de Kick-Off podcast van de krant. Van den Boomen werd deze zomer transfervrij overgenomen van de Franse club Toulouse. De Duitse doelman Ramaj werd voor vijf miljoen euro overgenomen van Eintracht Frankfurt.