Kwakman licht uitblinkende linie van Feyenoord uit: 'Zoveel variatie en beweging'

Kwakman licht uitblinkende linie van Feyenoord uit: 'Schitterend om te zien'

28 oktober 2023 om 16:57

In het ESPN-programma Voetbalpraat laat Kees Kwakman zich lovend uit over het middenveld van Feyenoord. De analist was onder de indruk van Feyenoord in de wedstrijd tegen Lazio, waarin hij de middelste linie zag uitblinken.

"Daar zit zoveel variatie en beweging in", vangt de analist aan. "En loopvermogen, ook nog eens. Die spelers die zien dat zelf ook. En als je het dan van nature niet in je had als speler, dan heeft de technische staf van Feyenoord het er wel ingekregen. Dat is wel echt schitterend om te zien. Dat lijkt me voor een tegenstander heel moeilijk. Dan heb je een plan, maar dan hebben die spelers zelf die kwaliteit om daar dan weer onderuit te spelen."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Feyenoord

  • logo

    Willem II

Ramiz Zerrouki wordt tegen FC Twente in de basis verwacht, met het oog op de nog niet volledig fitte Luka Ivanušec en de afwezigheid van Yankuba Minteh. De middenvelder keert voor even terug bij de club die hij deze zomer verliet. "Ik vond die Ivanušec nog niet helemaal topfit overkomen, dus ik geloof niet dat Slot die direct gaat laten starten."

Kwakman ziet geen valkuil in de zelfverzekerdheid van Feyenoord, en verwacht geen onderschatting van de ploeg van Slot. "Dat denk ik niet. Ik denk dat het als voetballer alleen maar geweldig is dat je het veld instapt en precies weet wat je moet doen. En dat je zoveel vertrouwen hebt dat je ook weet dat als iemand een keer niet speelt, een ander het op een geweldige manier invult."