PSV komt met bevestiging: Arnesen keert terug in Eindhoven

PSV komt met bevestiging: Arnesen keert terug in Eindhoven

30 oktober om 15:39
Laatste update: 30 oktober om 15:46

Frank Arnesen gaat weer aan de slag in de voetballerij. De 67-jarige Deen is door PSV benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen, zo maken de Eindhovenaren maandagmiddag bekend.

Arnesen was tussen april 2017 en december 2018 ook al lid van de rvc bij PSV en volgt nu Hans van Breukelen op in het toezichthoudend orgaan. Hij kent een rijk verleden in Eindhoven, waar hij als speler in 1988 de treble won. Na zijn actieve carrière was Arnesen bij PSV assistent-trainer en directeur voetbalzaken. 

Met zijn laatste klus stopte hij medio 2022, toen hij als technisch directeur afscheid nam van Feyenoord. Door de benoeming van Arnesen bestaat de rvc van PSV weer uit vijf personen: Robert van der Wallen (voorzitter), Ingrid Wolf-De Jonge, Klaas Dijkhoff, Paul Verhagen en Frank Arnesen.

Arnesen heeft behalve in Nederland ook in het buitenland gewerkt. Tussen 2005 en 2011 vervulde hij diverse functies bij Chelsea, waarna hij bij Hamburger SV aan de slag ging. Later was hij bij PAOK Saloniki en RSC Anderlecht nog technisch directeur.