Toestemming voor winterse droomtransfers Tuchel

Bayern München doet opvallende transferbelofte: 'Krijgt alles wat hij nodig heeft'

31 oktober om 13:21

Thomas Tuchel heeft toestemming gekregen van Bayern München om zijn selectie te versterken tijdens de winterse transferperiode. De Duitse trainer heeft aangegeven dat zijn selectie op het moment te weinig diepte bevat om op drie fronten succesvol actief te zijn.

Erevoorzitter Uli Hoeness spreekt zich tegenover de Duitse tak van Sky uit over eventuele winterse versterkingen. "Als we in drie competities actief blijven (Bundesliga, DFB Pokal en Champions League, red.), moet je kijken wat ervoor nodig is om te blijven winnen. Onze coach krijgt alles wat hij nodig heeft."

Wedden

Meer odds
  • logo

    Ulm

  • logo

    Bayern München

Tuchel lijkt zich vooral te focussen op een nieuwe controleur en heeft João Palhinha, middenvelder van Fulham, nog altijd niet uit zijn hoofd gezet, aldus Fabrizio Romano. Afgelopen zomer liep de transfer op Deadline Day nog op de klippen, maar Fulham kan deze winter een nieuw bod verwachten.

Hoeness is erg tevreden over Tuchel. "Dat hij met een smalle selectie het zo goed doet, toont de kwaliteit van de coach." Bayern is op dit moment de nummer twee van de Bundesliga, twee punten achter Bayer Leverkusen. In de Champions League heeft Der Rekordmeister de volle buit uit drie wedstrijden en is daarmee koploper in de groep.

Woensdagavond gaat Bayern München op bezoek bij 1. FC Saarbrücken in de DFB Pokal. Zaterdag staat Der Klassiker tegen Borussia Dortmund op het programma.