Ten Hag komt met bericht voor fans United

Ten Hag richt zich in boodschap tot teleurgestelde United-fans: 'Dat beloof ik'

1 november om 12:38

Erik ten Hag heeft in een bericht op de clubwebsite de fans toegesproken. Manchester United gaat door zwaar weer na een aantal verliezen op rij, waardoor de club achtste staat in de Premier League. Toch predikt Ten Hag maar één ding: blijf vertrouwen houden.

"Ik weet zeker dat het een kwestie van tijd is voordat we onze ware identiteit zullen tonen", belooft Ten Hag de fans van Man United. "Ik weet zeker dat dit gaat komen. Elke wedstrijd is hier op het scherpst van de snede en er staat veel op het spel. Elke dag is er druk, voor iedereen binnen de club. Maar we zullen zeer binnenkort op ons best zijn, dat durf ik iedereen te beloven."

Ten Hag geeft ook aan dat de start van dit seizoen niet is zoals hij die had verwacht. "Wij hebben dit ook heel anders willen doen. Ik weet ook zeker dat we het talent hebben en de inzet als collectief om dit om te draaien richting de goede kant." Woensdag komt Newcastle United op bezoek op Old Trafford voor de Carabao Cup. Zaterdag is Fulham de volgende tegenstander in de Premier League.