Inter-directeur sneert naar Lukaku: 'Een gebrek aan respect en opvoeding'

1 november om 15:34

Het werd een bewogen week voor Romelu Lukaku, die het met AS Roma opnam tegen zijn ex-club Internazionale. De supporters van Inter namen hem in die wedstrijd stevig op de korrel, maar ook het bestuur van Inter is Lukaku nog niet vergeten.

De Italiaanse club wilde Lukaku aanvankelijk wel opnieuw in huis halen, maar het werd een hele soap rond zijn transfer en uiteindelijk trok hij richting AS Roma. Dat lijkt men bij Inter toch nog niet helemaal verwerkt te hebben. "Ik praat er liever niet over", vertelt Inter-directeur Piero Ausilio bij Radio TV Serie A. "Ik zeg alleen maar dat er sprake moet zijn van respect. De zaken gingen vooruit, dat is duidelijk, maar op een gegeven moment mislukten ze", vertelt hij over de mislukte onderhandelingen.

Ausilio heeft een sneer klaar voor Lukaku, die volgens hem niet positief handelde. "Ik zeg alleen dat er altijd opvoeding en respect moet zijn. En er was een gebrek aan opvoeding en respect langs zijn kant. Soms gaan transfers niet door en als er respect is, is dat geen probleem. Maar als een speler de telefoon niet opneemt als we hem bellen, dan weet je meteen dat het tijd is om verder te gaan", klinkt het nog.

Ausilio sluit af door nog te melden met Lukaku kort getelefoneerd te hebben na de mislukte onderhandelingen. "Het was stevig, maar niks bijzonder. Ik heb hem verteld wat ik ervan dacht. Ik had hem toen al een tijdje niet meer gehoord", besluit hij.