Van Bommel dolt met media: 'Dan hadden jullie je stukjes vast al klaar staan'

Van Bommel: 'Jullie waren rustig aan het wachten tot het mis zou gaan, niet?'

2 november om 14:01

Mark van Bommel deed met Royal Antwerp FC goede zaken in de Beker van België door met 1-4 te winnen van Lierse Kempenzonen. Van Bommel kon het niet laten na de wedstrijd te dollen met de aanwezige media. 

"Jullie waren rustig aan het wachten tot het mis zou gaan, niet?", knipoogde Van Bommel na afloop van de bekerwedstrijd. "Dan hadden jullie vast al stukjes klaarstaan." 

"Wat mij het meeste pleziert? Dat we een ronde verder zijn. In deze fase is dat het belangrijkste, wanneer je drie keer verliest. We kregen tik na tik, drie keer op een week tijd. Dat was ons nog niet overkomen, dus het was even kijken hoe de groep met die nieuwe situatie omging. Ons voetbal werd er niet slechter op. We worden niet weggespeeld. Daarom kan je ook rustig blijven."

Van Bommel raakt dan ook niet van slag van de resultaten van Antwerp, dat momenteel zevende staat in de Belgische competitie. "Dan komt de rest vanzelf wel. Ook als je vier, vijf of zes keer verliest. Dan wordt het wel steeds moeilijker uit te leggen aan de spelers dat we op de goede weg zijn. Maar dat zijn we wel. En daar helpt deze zege wel bij."