Wedden op de Serie A met Bologna en Joshua Zirkzee

Volwassen spelende Zirkzee wil Lazio met knikkende knieën naar Feyenoord sturen

3 november om 12:00
Laatste update: 3 november om 12:20

ADVERTORIAL – Na het bekervoetbal is het vrijdag weer tijd om ons te gaan richten op de wedstrijden in de competitie in binnen- en buitenland. In Italië wordt de wedstrijd tussen het Nederlands getinte FC Bologna en SS Lazio afgewerkt. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview speciaal aandacht voor de speciale odd rondom Joshua Zirkzee.

Ervaren 22-jarige wordt volwassen

In de zomer van 2022 nam Zirkzee het besluit om de Bundesliga definitief in te ruilen voor de Serie A. De spits zat op een dood spoor bij Bayern München en zag meer heil in een carrière bij Bologna. In zijn eerste seizoen kwam de spits maar moeilijk op gang in Noord-Italië. In negentien wedstrijden maakte hij in totaal twee goals en zeker van een basisplaats was hij allerminst.

Dat is dit seizoen wel anders. Zirkzee oogt met zijn 22 jaar volwassen en is een vaste kracht in de ploeg van Thiago Motta. In de tien officiële wedstrijden die de Nederlander tot nu toe in actie kwam, scoorde hij drie keer. Afgelopen weekend maakte hij één van deze treffers in de uitwedstrijd tegen Sassuolo. Op werkelijk prachtige wijze nam Zirkzee de bal aan, omspeelde de doelman alsof die er niet stond en vervolgens schoof hij in een leeg doel binnen. Een doelpunt waar menig kunstenaar jaloers op zou zijn.

Zirkzee kan oude club Feyenoord een dienst bewijzen

Misschien is het even goed om terug te blikken op de tijd voordat Zirkzee furore maakte in Italië. De spits kwam via de jeugdopleiding van ADO Den Haag bij die van Feyenoord terecht en daar wist hij zich in de kijker te spelen van de Europese grootmachten. In Rotterdam stond Zirkzee in zijn tijd te boek als één van of zo niet het grootste talent van Varkenoord. Dat Bayern München uiteindelijk met hem aan de haal ging was dan ook onvermijdelijk.

De tegenstander van vrijdag is er wel een van groot formaat: Lazio. Zirkzee treft dus de ploeg die zijn oude club Feyenoord enkele dagen later in de Champions League zal treffen. Het vertrouwen bij de ploeg van Maurizio Sarri is momenteel al niet van een onwerkelijk hoog niveau en dus zou een resultaat van Bologna dat nog wat brozer maken.

De verhoogde odd

JACKS.NL speelt in op de in vorm stekende Zirkzee. De bookmaker heeft een speciale odd van 5.00 beschikbaar gesteld. Maakt Zirkzee minimaal één doelpunt tegen Lazio? Dan ontvang je vijf keer je inzet.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust