Oplettend ballenmeisje Feyenoord - Twente

'Higler besloot Twente - Feyenoord niet te staken door oplettend ballenmeisje'

2 november om 20:45

Dennis Higler had FC Twente - Feyenoord afgelopen zondag volgens de regels tijdelijk moeten staken. Dat vertelt clubwatcher Leon ten Voorde in een podcast van Tubantia. Er kwam na het juichen een bekertje op het veld, maar door een oplettend ballenmeisje bleef de wedstrijd doorgaan.

"Volgens mij bij die goal zag je één bekertje op het veld", vertelt Ten Voorde over de situatie in de Grolsch Veste. "Dat was wel echt hilarisch. Er rende toen heel snel een ballenmeisje naartoe en die haalde het bekertje heel snel weer weg. Higler moet dat hebben gezien, dat kan bijna niet anders." Het meisje bleek een dochter van Jasper van den Bult, een bekende medewerker van FC Twente.

Het meisje zorgde er daardoor voor dat de wedstrijd niet stil werd gelegd en dat vindt Ten Voorde absoluut complimenten waard. "Ze was natuurlijk geïnstrueerd, dat ze gelijk moest rennen als er een bekertje op het veld zou komen. Dat deed ze echt top. Dat meisje heeft Twente echt gered. We hebben het allemaal over Manfred Ugalde die goed was zondag, maar dat meisje heeft Twente echt naar de overwinning geholpen." De wedstrijd eindigde uiteindelijk in een 2-1 zege voor Twente.