Perez weet niet wat hij meemaakt in ArenA: 'Dit is toch geweldig? Bij Ajax...'

Perez weet niet wat hij meemaakt in ArenA: 'Dit is toch geweldig? Bij Ajax...'

2 november om 22:08
Laatste update: 3 november om 01:18

Kenneth Perez weet niet wat hij meemaakt na de 2-0 zege van Ajax op FC Volendam van woensdagavond. De overwinning werd groots gevierd, tot verbazing van de Deen, die bij ESPN aangeeft 'flabbergasted' te zijn.

"Ik ben zó flabbergasted", vangt Perez aan. "De nieuwe dynamiek in het stadion... een 2-0 overwinning op Volendam, en het is alsof ze kampioen zijn geworden." De Deense analist heeft het gevoel alsof de resetknop is ingedrukt bij de Amsterdammers. "Het is een soort van herstart. De eerste acht wedstrijden, dat was helemaal slecht. Nu de herstart, de knop opnieuw ingedrukt, en gaan met die banaan. Best wel grappig en best wel leuk om mee te maken, en zeker bij Ajax, dat altijd een ander soort niveau nastreeft."

Vervolgens krijgt Perez de vraag of hij hem nog kneep, bij een magere 1-0 voorsprong voor Ajax. "Nou, Volendam is niet heel goed, maar die kans van Muhren was natuurlijk heel groot...", waarna de analist zichzelf onderbreekt als hij het publiek wild tekeer hoort gaan. "Dit is toch geweldig? Nota bene hier, bij Ajax. Normaal is het 'wij zijn de beste, wij spelen iedereen kapot', en nu dit. Erg grappig."