Wedden op twee doelpunten van Jude Bellingham bij Real Madrid

Clasico-koning Bellingham met Real tegen Vallecano: 10x je inzet bij twee goals!

5 november om 17:00

ADVERTORIAL – Na al het Eredivisie-geweld is het tijd om het weekend af te sluiten met Spaans voetbal. Real Madrid ontvangt Rayo Vallecano in het eigen Santiago Bernabéu. Blik vooruit en speel mee bij JACKS.NL! In deze preview aandacht voor Jude Bellingham, de koning van de Clásico.

Koning van de Clásico

Wie de naam van Bellingham hoort kan maar aan één ding denken: de Clásico van afgelopen weekend. Real Madrid won de uitwedstrijd met 1-2 van FC Barcelona en had dat allemaal te danken aan de Engelsman. Bellingham draaide in zijn eentje de wedstrijd om met een verwoestend afstandsschot en een spitsengoal in de blessuretijd.

Dat Bellingham zijn doelpunten maakt is niet nieuw. Na dertien wedstrijden staat de teller inmiddels op evenzoveel doelpunten. Een knappe prestatie in je eerste maanden bij Real Madrid, zeker met het feit in het achterhoofd dat Bellingham zijn wedstrijden normaliter als aanvallende middenvelder speelt.

Bellingham en twee keer scoren in een wedstrijd

Dat Bellingham veel scoort staat vast, maar hoe vaak deed hij dat al twee keer in een wedstrijd? Sinds de middenvelder bij Real Madrid speelt is het drie keer voorgekomen dat zijn naam twee keer op het scorebord stond. Dat was in de wedstrijden tegen UD Almería, Osasuna én Barcelona. Aankomende zondag zal Bellingham voor hetzelfde willen gaan tegen Rayo Vallecano.

De odd

JACKS.NL speelt in op de doelpuntendrang van Bellingham. De bookmaker heeft een speciale odd van 10.00 beschikbaar gesteld voor wanneer hij twee keer tot scoren komt. Denk je dat Bellingham één keer gaat scoren? Dan is de odd van 2.20 wellicht interessanter om te spelen.

Klik hier om de verhoogde odd van Bellingham te spelen bij JACKS.NL!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust