Speel mee met de Golden Goal bij Heracles - PSV en maak kans op 5000 euro!

Speel mee met de Golden Goal bij Heracles - PSV en maak kans op 5000 euro!

3 november om 20:00

ADVERTORIAL - PSV wist dit seizoen al 35 keer te scoren in de Eredivisie en staat zaterdag tegenover Heracles Almelo. Wanneer valt de eerste goal en wie maakt hem? Speel mee met de Golden Goal bij Unibet en maak kans op 5000 euro!

Hoe werkt de Golden Goal-actie?

Unibet pakt iedere week in de Eredivisie uit met de Golden Goal-actie: het voorspellen van de eerste doelpuntenmaker én de minuut bij een uitgekozen wedstrijd geeft je een kans om 5000 euro te winnen. Deze week is Heracles - PSV uitgekozen door de bookmaker. PSV staat altijd garant voor doelpunten en deze keer kan het je een mooi bedrag opleveren!

Voorspel de correcte doelpuntenmaker en de juiste minuut om maximaal 5000 euro te pakken! De jackpot van de actie is progressief, wat inhoudt dat er elke week 5000 euro bijkomt als niemand de correcte voorspelling heeft gedaan in de vorige speelronde. Hebben jij en vier anderen het bijvoorbeeld goed, dan pak je 1000 euro! De Golden Goal-pot gaat iedere keer omhoog wanneer er geen winnaar valt. Alle spelers vanaf 24 jaar kunnen meespelen.

Is Luuk de Jong wéér belangrijk op slag van rust, of doet Hirving Lozano het al na een kwartier? Stunt Heracles met een vroege openingstreffer? Voorspel en maak kans op een mooi bedrag! 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust