Ajax wil contract Misehouy verlengen

'Ajax zet vol in op verlenging Misehouy, Venezolaans talent nog steeds niet rond'

4 november om 11:40
Laatste update: 4 november om 11:50

Ajax zet nog steeds alles op alles om het contract van Gabriel Misehouy alsnog te verlengen. De uitblinker van Jong Ajax staat al een tijdje in de belangstelling van Manchester City, maar volgens Voetbal International is zijn grote doel nog altijd slagen bij de Amsterdammers.

Wat voor Misehouy wel een reden zou kunnen zijn om te vertrekken, is de manier waarop hij meegenomen wordt in het eerste van Ajax. De aanvallende middenvelder trainde in tegenstelling tot leeftijdsgenoten Silvano Vos en Amourricho van Axel Dongen nog niet mee bij het eerste van de Amsterdammers. Toch hoopt Ajax op korte termijn een contractverlenging van Misehouy te bewerkstelligen. 

Achter de schermen is Ajax ook nog altijd bezig om een talent aan de club toe te voegen. De Amsterdammers zijn al akkoord met Mónagas SC over de komst van David Martínez, maar na het ontslag van Sven Mislintat liggen de onderhandelingen stil. Doordat de technische beleidsbepaling bij Ajax lange tijd onduidelijk was, is er nog altijd geen beslissing genomen over Martínez. De Venezolaan kan daardoor nog altijd door andere clubs weggekaapt worden, als Ajax niet opschiet.