Hoge odd voor zege Dortmund tegen Bayern

Dortmund en Malen treffen Bayern op kwetsbaar moment na onverwacht bekerechec

4 november 2023 om 14:30

ADVERTORIAL - Deze zaterdag staat Der Klassiker op het menu in Duitsland. Bayern München reist af naar het bomvolle Signal Iduna Park voor de kraker met Borussia Dortmund. Bayern is de laatste tijd niet meer de ongenaakbare club van voorheen en dat werd woensdag pijnlijk duidelijk. Bookmaker Unibet heeft hoge odds klaarstaan voor een thuiszege van Die Schwarzgelben!

Rekordmeister herstelt van harde bekertik

Het werd woensdag voor Bayern een dag die niet snel zal worden vergeten. In de DFB Pokal werd de topclub uitgeschakeld door derdedivisionist Saarbrücken. Met Thomas Müller, Leroy Sané en Joshua Kimmich in de basis leek de ploeg van Thomas Tuchel niet aan onderschatting te doen, maar ging de club alsnog ten onder. Bovendien viel Matthijs de Ligt geblesseerd uit en is de spoeling in de verdediging nóg dunner geworden.

Nog geen speler bij Unibet? Registreer je nu en pak 50x je inleg wanneer Feyenoord van RKC wint!

Dortmund wist in de beker juist van Hoffenheim 1899 te winnen en zal met zelfvertrouwen de titelfavoriet ontvangen. Ondanks de omgedraaide rollen van de afgelopen midweek is Bayern volgens de bookmakers favoriet met een odd van 1.89. Voor een zege van Dortmund pak je maar liefst 3.70 keer je inleg! Weet Donyell Malen uitgerekend tegen Bayern weer het net te vinden? Dan pak je 3.10 keer je inleg. Opent Malen de score? Dan verdien je je inzet zeven keer terug!

Komt Bayern juist terug op volle toeren? Harry Kane is bezig aan een uitstekend seizoen in Duitsland. Twee doelpunten van de Engelsman levert je 4.30 keer je inleg op. Maakt Kane weer een hattrick? Dan pak je maar liefst veertien keer je inleg

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust