Statement: Real Madrid ontkent onderhandelingen met Mbappé

Comunicado Oficial: Real Madrid ontkent onderhandelingen met Mbappé

4 november om 17:30
Laatste update: 4 november om 18:41

Real Madrid ontkent in een officieel statement dat het onderhandelingen heeft gevoerd met Kylian Mbappé om hem in 2024 transfervrij over te nemen van Paris Saint-Germain. De Spaanse grootmacht ziet zich genoodzaakt te reageren op berichtgeving van verschillende media.

De Mbappé-soap krijgt met het Comunicado Oficial van Real Madrid weer een nieuw hoofdstuk. De Koninklijke wordt al lange tijd in verband gebracht met Mbappé. De Franse ster verlengde eind vorig seizoen op de valreep zijn aflopende contract bij PSG met één jaar, maar in 2024 zou hij alsnog in het Estadio Santiago Bernabéu aan de slag moeten gaan.

Sterker nog, Spaanse media als El Chiringuito presenteerden dit de laatste dagen als een vaststaand feit. Het rugnummer 10 zou zelfs al voor hem gereserveerd zijn. Real Madrid besluit dit zaterdag te ontkennen, mede doordat clubs officieel pas vanaf januari in gesprek mogen met spelers met een aflopend contract. 

'Gezien de informatie die onlangs is gepubliceerd door verschillende media, waarin wordt gespeculeerd over vermeende onderhandelingen tussen Kylian Mbappé en onze club, wil Real Madrid benadrukken dat deze informatie volkomen onjuist is en dat dergelijke onderhandelingen niet hebben plaatsgevonden. De speler behoort toe aan PSG', zo luidt het statement.