Van 't Schip bouwt op rechterbeen Van den Boomen om Ajax-machine te laten draaien

Van 't Schip rekent op rechterbeen Van den Boomen om Ajax-machine te laten draaien

5 november om 12:30

ADVERTORIAL - Ajax staat er na de zege op FC Volendam iets beter voor in de Eredivisie en kan zondag de week ideaal afsluiten tegen sc Heerenveen. Onder John van 't Schip lijken de eerste dagen veelbelovend en zal ook Branco van den Boomen zijn steentje willen bijdragen. Unibet richt de Uitblinker deze keer op de middenvelder!

Ajax wist donderdag de rode lantaarn over te dragen aan FC Utrecht en zal hopen dat de weg naar boven definitief is ingezet. Onder Van 't Schip lijkt de rust enigszins wedergekeerd en moet het gebeuren tegen Heerenveen, de huidige nummer tien van de Eredivisie. Van den Boomen staat bekend als de middenvelder die met lange passes dirigeert, maar de Nederlander komt ook vaak in scoringspositie, zoals het geval was tegen PSV.

De Uitblinker van Unibet richt zich op Van den Boomen: weet de middenvelder op doel te schieten tegen Heerenveen? Dan pak je 2.30 keer je inleg! Normaliter fluctueert deze odd rond de 1.80. De Uitblinker is beschikbaar voor alle spelers, met een maximale inleg van €15. Met de Saudische geruchten rondom Steven Bergwijn zal er een nieuwe speler moeten opstaan bij de Amsterdammers. Van den Boomen was dit seizoen al eens aanvoerder en kan zijn ploeg zondag richting het linkerrijtje helpen. 

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust