Gerrard kondigt Europese versterkingen aan na Bergwijn-link

Duidelijke boodschap Gerrard na Bergwijn-gerucht: 'Speuren Europa af'

6 november om 13:20
Laatste update: 6 november om 13:53

Steven Gerrard wil zich met Al Ettifaq roeren op de transfermarkt in januari. Volgens de Engelse manager wil hij spelers uit Europa verleiden tot een lucratief avontuur in Saudi-Arabië. Al Ettifaq werd al in verband gebracht met Steven Bergwijn.

Ondanks de aanwezigheid van spelers als Georginio Wijnaldum, Jordan Henderson en Demarai Gray heeft Al Ettifaq het moeilijk. De ploeg van Gerrard staat zevende en wist slechts één van zijn laatste zes officiële duels te winnen. De Liverpool-legende komt dan ook met een duidelijke boodschap: hij wil de transfermarkt op.

"Om onze fans gerust te stellen, we zullen Europa afspeuren op zoek naar meer opties", kondigt Gerrard aan. Al Ettifaq zou onder meer hebben aangeklopt voor Ajax-aanvoerder Bergwijn. Wel zou er concurrentie zijn van competitiegenoot Al Ittihad en van Premier League-clubs.

Naast Europese versterkingen wil Gerrard ook oog houden voor Saudische spelers. "We zullen ook lokaal moeten zoeken om onze ploeg te verbeteren en competitiever te zijn", besluit hij.