Hancko vol lof over speelstijl Feyenoord ondanks verliespartij tegen Lazio

Hancko over nederlaag tegen Lazio: 'Áls ik moet verliezen, dan maar zo'

8 november om 17:22

Feyenoord-verdediger David Hancko baalt enorm van de nederlaag van dinsdagavond tegen Lazio in Rome. Toch is de Slowaakse international ervan overtuigd dat Feyenoord nog steeds kan overwinteren in de Champions League. Wat hem betreft blijven ze voetballen zoals ze dat nu doen.

"Áls ik moet verliezen, dan verlies ik liever zo. We hebben er alles aan gedaan, en ik persoonlijk ook, om Lazio met goed voetbal te verslaan", sprak Hancko na afloop duidelijke taal in gesprek met De Telegraaf

Feyenoord vertoonde goed spel in Rome, maar verloor uiteindelijk met 1-0 van de Italianen. "Ik ben gewoon trots op hoe Feyenoord voetbalt en hoe ik hier zelf aan bijdraag. Ik ga hier ook niet wakker van liggen. We waren sterker dan de tegenstander, maar voetbal is soms totaal niet logisch", vertelt Hancko. Na afloop was ook Arne Slot trots op de manier van spelen van zijn ploeg, maar de blikken moeten nu weer op AZ-thuis van komende zondag.

Hancko weet zeker dat Feyenoord nog mee gaat doen om de plekken in de knock-outfase van de Champions League. "We hebben vier punten nodig en dat is goed mogelijk. De ervaring van de wedstrijden tegen Lazio en Atletico Madrid maakt ons alleen maar sterker", zegt hij. Feyenoord speelt over drie weken thuis tegen Atletico Madrid en kan bij een overwinning in de eigen Kuip een enorme stap richting overwintering in het miljardenbal zetten.