Scholes en Ferdinand over Ten Hag

Scholes en Ferdinand geven United duidelijk advies: 'Ten Hag laten zitten'

9 november om 09:51
Laatste update: 9 november om 10:50

Rio Ferdinand en Paul Scholes zijn het roerend eens over het huidige Manchester United. Volgens de twee clubiconen moet Erik ten Hag in ieder geval niet ontslagen worden. Volgens Scholes en Ferdinand ligt de huidige malaise aan meerdere factoren, maar niet aan de trainer.

Scholes vertelt bij TNT Sports, dat er intern ook nog geen sprake is van een ontslag voor Ten Hag. "Heb ook het gevoel dat hij niet echt onder druk staat. Zijn eerste seizoen was echt goed en daardoor heeft hij ook wat krediet opgebouwd voor zichzelf. Vandaag was het natuurlijk een kwestie van pech door die rode kaart. Maar hij kampt ook met blessures in zijn ploeg. Negen verliezen in zeventien wedstrijden kun je alleen niet goed praten."

Ook Ferdinand is van mening dat Ten Hag gewoon de kans moet krijgen om de huidige situatie om te draaien. "Dit is een slecht resultaat natuurlijk, maar ik denk dat je de manager moet laten zitten." Volgens Ferdinand moeten de spelers naar zichzelf kijken. "Er zit te weinig karakter in deze ploeg. Als ze onder druk staan zijn er te weinig spelers die de leiding pakken. De spelers moeten naar zichzelf kijken."