Mats Deijl verlengt zijn contract bij Go Ahead Eagles

Go Ahead slaat slag en komt met contractnieuws: 'Buitenland kan altijd nog'

9 november om 12:27

Go Ahead Eagles en Mats Deijl gaan langer met elkaar door. De rechtsback, die bezig is aan zijn derde seizoen in Deventer, heeft zijn contract verlengd tot de zomer van 2027.

Deijl is onder trainer René Hake een vaste waarde en miste dit seizoen nog geen minuut in de Eredivisie. "Ik zie nog steeds genoeg mogelijkheden om me bij Go Ahead Eagles te ontwikkelen. Als voetballer word ik hier ieder jaar beter. Bovendien gaat het elk jaar ook beter met de club", zegt hij tegen de clubkanalen. "Het voelt goed. Ik heb altijd wel de ambitie gehad om een stap naar het buitenland te zetten, maar dat kan altijd nog. Toen de club met een nieuw contractvoorstel kwam, waren mijn vriendin en ik er snel uit."

Technisch manager Paul Bosvelt is blij met de nieuwe verbintenis van Deijl. "Mats heeft toen hij in 2021 overkwam van FC Den Bosch direct zijn waarde bewezen. Ondanks dat Mats afkomstig was uit de Keuken Kampioen Divisie was hij direct belangrijk voor het team, in het begin vooral ook door zijn veelzijdigheid. Inmiddels is hij op de positie als rechtsback een 'zekerheidje' en heeft hij ook een goede rol buiten het veld."