Medina ging PSV-doelman Benítez vragen of hij ging zitten om tijd te rekken

Uitleg over onderonsje met Benítez: 'Walter is een vriend, we maken geen ruzie'

9 november om 14:29

Facundo Medina, verdediger van RC Lens, geeft tekst en uitleg over zijn onderonsje met PSV-doelman Walter Benítez. Medina stormde in de slotfase van de Champions League-wedstrijd (1-0) op zijn landgenoot af, maar deed dat naar eigen zeggen alleen om te vragen vragen of de keeper aan het tijdrekken was.

Bij een 1-0 stand ging Benítez naar de grond. Medina was er als de kippen bij en pakte de PSV-goali bij diens hoofd. "Ik kan goed overweg met Walter, hij is een vriend van me. Ik ging vragen of hij ging zitten om tijd te rekken", verklaart Medina tegenover RTL 7. "Hij is een collega van mij, we gaan geen ruziemaken. Ik wil nooit met de tegenstander ruziemaken. Het is voetbal, soms moet je provoceren. Dat hoort bij het spel."

Benítez en Medina kennen elkaar van de nationale ploeg van Argentinië. Hoewel de doelman nog nooit zijn opwachting maakte in een interland, zat hij al wel eens bij de selectie. PSV staat door de zege op Lens op de tweede plek in Groep B. De Eindhovenaren moeten nog op bezoek bij Sevilla en spelen de laatste wedstrijd van de poulefase thuis tegen Arsenal.