Mooi onderonsje tussen Van Hecke en Brobbey

Brobbey onderbreekt Brighton-interview: "Klaagt hij wéér?"

9 november om 21:26
Laatste update: 9 november om 21:44

Brian Brobbey en Jan Paul van Hecke zochten donderdag stevige duels met elkaar uit in de Johan Cruijff Arena. Ook na afloop was er nog een onderonsje tussen de spits van Ajax en de verdediger van Brighton.

Van Hecke krijgt te horen dat hij de arbitrage in zijn zak had zitten, want ogenschijnlijk vielen weinig beslissingen in het voordeel van Brobbey uit. "Ik had hem niet helemaal in mijn zak, want ik kreeg nog een gele kaart", lacht de Brighton-verdediger voor de camera van ESPN. Hij genoot van de duels met Brobbey. "Wat hij heel goed doet, is dat hij zijn tegenstander, ik vandaag, heel dicht bij zich houdt. Dan probeert hij te draaien. Ik probeerde hem dan af te stoppen, alleen valt hij soms achterover en dan val je mee. Dan lijkt het of ik een overtreding maak en krijg ik die gele kaart..."

Brobbey hoort de verklaring van Van Hecke hoofdschuddend aan. De spits van Ajax zag ook dat zijn landgenoot druk was met de arbitrage. "In de catacomben sprak hij al met ze. In de rust. Maar ik weet niet wat hij zei. Hij is een slimme jongen. Ik heb hem meegemaakt bij Jong Oranje, daar is het wel lekker als hij het doet..."