Feyenoord ontvangt AZ en moet PSV bijbenen: pak 100x je inleg bij thuiszege!

Feyenoord ontvangt AZ en moet PSV bijbenen: pak 100x je inleg bij thuiszege!

12-11-2023 10:30 Laatste update: 13:37

ADVERTORIAL - Feyenoord zal de rug willen rechten na een onnodige nederlaag tegen SS Lazio en ontvangt AZ in de eigen Kuip. De ploeg van Arne Slot zal tot op het bot gemotiveerd zijn om geen steken te laten vallen in de Eredivisie. Pak bij bookmaker JACKS.NL nu 100x je inleg wanneer Feyenoord thuis van AZ wint!

Hoe werkt de actie van JACKS.NL?

Ga naar de website van JACKS.NL via een van de links in dit artikel. Registreer je met een nieuw account en verifieer deze. Vervolgens doe je een storting bij de bookmaker: bij een storting van €20 of meer ontvang je de x50 boost, bij een storting van €100 of meer ontvang je de x100 boost! Ga hierna naar de wedstrijd Feyenoord - AZ, zoals hieronder is aangegeven.

Zet vervolgens in op 'Reguliere speeltijd: Feyenoord'. Het is belangrijk dat je deze bet kiest, anders werkt de boost niet! Heb je meer vertrouwen in AZ? Voor deze actie mag je ook op de Alkmaarders inzetten. De actie is beschikbaar voor alle nieuwe spelers vanaf 24 jaar en de maximale inleg bedraagt €1, waarmee je tot €100 kan pakken!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.