Luis Enrique pakt Mbappé aan na hattrick voor PSG

Luis Enrique pakt Mbappé aan na hattrick: 'Ik ga er met hem over praten'

11 november om 21:05

Met een hattrick was Kylian Mbappé zaterdag weer eens de gevierde man bij Paris Saint-Germain tijdens de 0-3 uitzege bij Stade Reims. Desondanks is trainer Luis Enrique bijzonder kritisch op zijn 24-jarige ster. 

"Ik ben vandaag niet echt blij met Kylian", reageerde de Spanjaard na afloop bij Prime Video Sport. "Over zijn doelpunten heb ik niets te zeggen.... Maar hij kan zijn teamgenoten meer helpen, in verschillende opzichten. Hij is een wereldklasse speler, we verwachten meer."

Luis Enrique wil niet in details treden over het optreden van Mbappé. "Ik ga er eerst met hem over praten, privé", aldus de voormalig oefenmeester van FC Barcelona en Spanje, voordat hij toch een tipje van de sluier oplicht. Het lijkt te gaan om de verdedigende arbeid van de Franse international. "Kylian is één van de beste spelers ter wereld. Maar we hebben meer nodig. We willen dat hij meer doet."

Door zijn hattrick tegen Reims staat de teller van Mbappé dit seizoen alweer op dertien doelpunten. Daarnaast gaf hij één assist.