Steijn pareert kritiek Cillessen:

Steijn reageert op kritiek Cillessen: "Ga zeggen dat hij zijn mond moet houden"

11 november om 23:10
Laatste update: 11 november om 23:13

Sem Steijn is niet onder de indruk van de kritiek van Jasper Cillessen. De doelman van NEC Nijmegen is ervan overtuigd dat de middenvelder hinderlijk buitenspel stond bij een doelpunt van FC Twente

Steijn meldt zich na afloop van het duel bij ESPN en kijkt de beelden terug. Zelf kan de middenvelder weinig met de kritiek van Cillessen. "Ik vind dat wel makkelijk gezegd van hem. Die bal komt van rechts, ik sta niet in zijn gezichtsveld, die kan hij gewoon zien. Ik ga zo tegen hem zeggen dat hij zijn mond moet houden, haha. De verdediger raakt hem nog aan. Hij heeft geen reden."

De middenvelder wist zelf ook te scoren en staat inmiddels al op zeven treffers in de Eredvisie. "Het gaat persoonlijk zeker niet slecht, met Twente ook niet. Ik mag niet klagen. Het was weer een lekkere avond voor mij met twee goals. Het is soms wel moeilijk omdat je weet dat ploegen zich hier gaan ingraven, dat zag je in de eerste helft. Het was zonde dat de eerste kansen er niet in gingen, dan moeten ze komen. Nu komt het pas vlak voor rust."