Til weer in Oranje? 'Ik ga er niks over zeggen, ik heb daar geen zin in'

Til weer in Oranje? 'Ik ga er niks over zeggen, ik heb daar geen zin in'

12-11-2023 16:28
38

PSV denderde met speels gemakt over FC Volendam heen vanmiddag. Guus Til was met een goal en een assist belangrijk voor de koploper van de Eredivisie. Hélène Hendriks vroeg zich af wanneer we Til weer eens in Oranje kunnen zien?

"Wanneer ik weer in aanmerking kom voor het Nederlands elftal? Dat moet je niet aan mij vragen", zegt Til tegenover de camera van ESPN. "Ik ga er niks over zeggen, ik heb daar geen zin in. Dan komen er weer allemaal verhalen naar buiten. Met al die quotes wordt alles uit de context gehaald", vervolgt de middenvelder. Verslaggever Hendriks vindt in ieder geval wel dat Til bij de Oranje-selectie hoort. "Dat kan je vinden, maar dat bepaal jij helaas ook niet", reageert Til lachend.

Wat betreft de wedstrijd tegen PEC was Guus Til tevreden met zijn spel. Ook al ging medespeler Sergino Dest er met de titel 'Man of the Match' vandoor. "Terecht toch? Ja, ik had het ook kunnen zijn. De eerste helft was van mijn kant vooral goed en de tweede helft was het al gespeeld. Toen konden mijn medespelers ook even shinen. Waaronder Dest dus", aldus de uitblinker aan PSV-zijde.