Slot kan naam wegstrepen voor rol als assistent: 'Moet hier hoofdtrainer worden'

Slot kan naam wegstrepen voor rol als assistent: 'Moet hier hoofdtrainer worden'

12-11-2023 19:57 Laatste update: 21:15
23

Arne Slot is erg blij met de overwinning van Feyenoord op AZ. De coach van de Rotterdammers zag zijn aanvoerder Gernot Trauner uitblinken in een ‘geconcentreerde topwedstrijd’. Achteraf geeft Slot ook nog een update over de zoektocht naar een nieuwe assistent.

"Ik heb tegen die jongens gezegd dat dit een hele belangrijke wedstrijd was", vertelt Slot over de wedstrijd tegen AZ op de persconferentie. "Het was nu zaak om beter te spelen dan in Enschede en dat hebben we gedaan. In topwedstrijden is het zo dat als je even je concentratie verliest, dan laat je het liggen. We hebben vandaag geen kans weggeven, dus dat is wat je moet doen in zo’n topwedstrijd. Een keer een mooie actie en een paar geweldige schoten voor ons."

Wedden

Meer odds

Wat betreft de zoektocht naar een opvolger voor Marino Pusic, gaat Feyenoord niet Robin van Persie vragen. Met de jeugdtrainer heeft Feyenoord een ander plan. "Robin heeft ook duidelijk gemaakt dat hij hoofdtrainer wil worden en daarvoor zijn papieren aan het halen is. En misschien spreek ik nu voor mijn beurt maar volgens mij is het de bedoeling dat hij hier bij deze club hoofdtrainer gaat worden in de toekomst."

Slot kon ook weer genieten van zijn aanvoerder Trauner. "Heel blij dat hij de negentig minuten heeft vol gemaakt. Ik ben blij dat we hem in Rome hebben gewisseld want daardoor kon hij vandaag de wedstrijd uitspelen. Hij speelde erg goed vandaag, maar ik zou David Hancko, Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman te kort doen om ze niet te noemen want ze hebben een zeer geconcentreerde wedstrijd gespeeld."