Sneijder snapt niks van discussie door Cillessen-interview: 'Moet je kijken...'

Sneijder snapt niks van discussie door Cillessen-interview: 'Moet je kijken...'

13-11-2023 21:17
40

Wesley Sneijder snapt Jasper Cillessen niet. Na afloop van het duel tussen FC Twente en NEC (3-3) beklaagde de doelman zich over de gelijkmaker, omdat hij beweerde dat Sem Steijn hinderlijk buitenspel stond. Sneijder begrijpt daar echter niets van.

"Ik snap die discussie van Cillessen niet, over Steijn die in zijn zicht gestaan zou moeten hebben", begint Sneijder bij Veronica Offside. Cillessen klaagde bij ESPN over de situatie, waarna Steijn in een interview al zijn onbegrip toonde daarover.

"Hij stond totaal niet in zijn zicht. Moet je kijken: dit is toch totaal niet in zijn gezichtsveld?", vervolgt Sneijder, terwijl hij de beelden nog eens terugziet. "Op het veld zou je dat gevoel nog gehad kunnen hebben, maar dan krijg je daarna die beelden te zien... Dan kun je toch ook zeggen: ja, dat is zo?"

Vervolgens deelt Andy van der Meijde zijn mening. "Zeiken om het zeiken", concludeert hij. "Of zijn privéleven mee kan spelen? Tuurlijk, dat gaat toch meespelen", zegt Van der Meijde vervolgens, doelend op de situatie rondom het kind van Cillessen.

Om de video te zien, moet je eerst op de tekst in de Tweet (X) klikken.