Bel-celebration in Oranje blijft uit: Simons hoopt eerste te maken tegen Ierland

Bel-celebration in Oranje blijft uit: Simons hoopt eerste te maken tegen Ierland

18-11-2023 15:00

ADVERTORIAL – Vanavond kan het Nederlands elftal zich plaatsen voor het EK 2024 in Duitsland. Er moeten worden gewonnen van Ierland om daar helemaal zeker van te zijn. Volgens Unibet zou Xavi Simons daar wel eens een grote rol in kunnen spelen.

Duits rendement blijft vooralsnog uit in Oranje

Simons verkaste afgelopen zomer van PSV naar Paris Saint-Germain, waardoor hij werd uitgeleend aan RB Leipzig. In Duitsland heerste de vraag of de aanvallende middenvelder dat wel aankon, maar daar maakt hij zelf al snel korte metten mee. Na achttien officiële wedstrijden staat de teller op ze goals en acht assist voor Simons en dat is zeker niet mis.

Waar Simons wel bij Leipzig scoort, staat de teller bij het Nederlands elftal nog op nul. Al negen interlands heeft de scorende middenvelder zich binnen de lijnen begeven, maar nog zonder rendement. Simons en Nederland wachten dan ook met smart tot wanneer hij zijn bel-celebration een keer in het Oranje-shirt gaat doen.

De odd

Unibet speelt in op de drang van Simons om zijn eerste goal in Oranje te maken. De bookmaker heeft een verhoogde odd in petto onder de noemer 'de uitblinker'. Normaal gesproken staat deze odd op 2.80, maar vanavond is deze verhoogd naar 3.50. De odd is te spelen voor zowel nieuwe als bestaande spelers van 18 jaar en ouder.

Klik hier om de weddenschap voor een goal van Simons te spelen.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.