NAC is veel te sterk voor MVV en kruipt richting subtop KKD

19-11-2023 19:15 Laatste update: 19:26
16

NAC heeft zondag ruim gewonnen van MVV. In Limburg werd het 1-4 voor de bezoekers uit Breda, die door de overwinning richting de subtop van de Keuken Kampioen Divisie kruipen.

Na slechts vier minuten lag de bal al in het net, toen Jan Van den Bergh tekende voor de openingstreffer. Binnen het kwartier deed Dominik Janosek daar nog een schepje bovenop. MVV kwam voor rust nog wel terug via Leroy Labylle, maar moest toch ruim zijn meerdere erkennen in NAC. Op slag van rust liepen de bezoekers door een doelpunt van Aimé Omgba uit naar 1-3. Vlak na rust maakte Clint Leemans er 1-4 van.

Door de zege komt NAC op 22 punten en stijgt het naar de negende plaats in de Keuken Kampioen Divisie. Koploper Willem II heeft 32 punten. MVV blijft steken op zestien punten en staat veertiende.