Rentree lonkt: Memphis week voor treffen met Feyenoord op trainingsveld Atlético

Rentree lonkt: Memphis week voor treffen met Feyenoord op trainingsveld Atlético

20 november - 21:20
11

Memphis Depay staat weer op het trainingsveld van Atlético Madrid. De rentree van de 29-jarige Oranje-international komt zodoende steeds dichterbij. Of hij volgende week in actie komt tegen Feyenoord, is nog niet duidelijk. 

De spelers van Atlético moesten zich maandag na drie vrije dagen weer melden op het trainingscomplex van de club. Onder hen bevond zich Memphis, die op 24 september zijn laatste officiële duel voor Atlético speelde. Dat was tijdens de met 3-1 gewonnen wedstrijd tegen Real Madrid, waar de aanvaller een spierblessure aan overhield. 

Atlético-trainer Diego Simeone maakte vorig week al bekend dat de rentree van Memphis zich aandient. De heetgebakerde Argentijnse oefenmeester kijkt er weer naar om te kunnen beschikken over de Nederlander. De komende dagen zal uitwijzen of Memphis minuten kan maken tegen Feyenoord, dat Atlético volgende week dinsdag ontvangt in het kader van de Champions League. De Spaanse topclub speelt komende zaterdag overigens eerst nog de thuiwedstrijd tegen RCD Mallorca.