Pavlidis verklapt grote droom: 'Dat wil iedere speler, doe ik graag met AZ'

Pavlidis verklapt grote droom: 'Dat wil iedere speler, doe ik graag met AZ'

26-11-2023 21:15
45

Vangelis Pavlidis droomt van het spelen in de Champions League, zo spreekt hij uit na de simpele zege van AZ op FC Volendam (3-0). Het liefst gaat hij het miljardenbal in met de Alkmaarders.

"Iedere speler wil zich op het hoogste niveau laten zien. Ik droom er daarom van om ooit in de Champions League te mogen spelen. En dat doe ik graag met AZ", reageert Pavlidis voor de camera van Vandaag Inside. De Griekse spits was erg blij met de overwinning op Volendam. "Na een paar mindere resultaten is het fijn om weer eens te winnen."

Pavlidis was belangrijk met een doelpunt, maar kijkt ook kritisch naar zichzelf. "We hebben een clean sheet en maken drie goals, maar we hadden wel meer mogen scoren. Vooral ik. Twee keer tegen de paal, die moeten er toch in." De aanvaller wil niet te lang in die teleurstelling blijven hangen. "Maar natuurlijk wil je altijd het maximale uit een wedstrijd halen."
 
AZ heeft dankzij de drie punten FC Twente ingehaald en staat op de derde plek van de Eredivisie. Pavlidis staat op veertien doelpunten in de Eredivisie. Dat zijn er twee minder dan topschutter Santiago Gimenez van Feyenoord.