'Je ziet dat Arne Slot erg ontevreden is, Feyenoord krijgt dat niet voor elkaar'

'Je ziet dat Arne Slot erg ontevreden is, Feyenoord krijgt dat niet voor elkaar'

28-11-2023 21:58
9

Feyenoord komt er nog niet aan te pas in de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid. Dat oordelen Giovanni van Bronckhorst en Theo Janssen. De Rotterdammers staan in De Kuip op een 0-1 achterstand door een eigen doelpunt van Lutsharel Geertruida.

"Atlético speelt vandaag een stuk beter in vergelijking met de wedstrijd in Madrid", stelt Van Bronckhorst bij RTL7. De oud-speler en -trainer van Feyenoord baalt van de snelle tegengoal. "Bijlow twijfelt of Witsel de bal zou nemen of niet.  Het is heel ongelukkig. Je ziet Bijlow wel komen en de bal was niet heel hoog, maar hij twijfelde of hij moest gaan of niet. Geertruida kan hier weinig anders doen en probeert nog weg te springen, maar werkt in eigen doel."

"Natuurlijk is dit dodelijk tegen Atlético, maar het is heel ongelukkig", haakt Janssen in. De voormalig middenvelder stoort zich aan het spel van Feyenoord. "Wat mij meer tegen staat is dat vooraf werd gezegd: we moeten goed druk zetten en Atlético dwingen. Ze wilden regelmatig in de één-tegen-één komen, maar dat zien we helemaal niet terug."

Arne Slot is dan ook druk aan het coachen langs de lijn. "Je ziet dat de trainer heel erg ontevreden is. Hij probeert zijn ploeg naar voren te schreeuwen. Met gebaren, met alles. Hij is de hele tijd bezig om zijn ploeg maar te laten aansluiten. Dat krijgen ze niet voor elkaar. Dat komt ook door Atlético dat heel erg goed speelt", aldus Janssen.