Feyenoord-uitschakeling komt hard aan: 'Gewoon kut, het is ontzettend balen'

Feyenoord-uitschakeling komt hard aan: 'Gewoon kut, het is ontzettend balen'

28-11-2023 23:40 Laatste update: 29-11-2023 07:36
32

Justin Bijlow wil nog niet denken aan de Europa League bij Feyenoord. De goalie van de Rotterdammers baalt logischerwijs van de Champions League-uitschakeling en wijst de belangrijkste les aan voor de landskampioen.

Door een 1-3 nederlaag tegen Atlético Madrid gaat Feyenoord niet overwinteren in de Champions League. De Rotterdammers kregen in eigen stadion twee eigen goals en een toevalstreffer, die van grote schoonheid was, tegen. "Nee, drie van zulke goals heb ik nog nooit tegengehad in een wedstrijd", zegt Bijlow na afloop tegenover RTL.

"Het is ontzettend balen dat we niet verder gaan in de Champions League. Doorgaan in de Europa League was niet ons doel", vervolgt de goalie, die vervolgens de eigen goal van Lutsharel Geertruida terugziet. "Het is gewoon ongelukkig. Je kunt er verder niet veel aan doen, het is gewoon kut. Ik vond Atlético wel sterker dan wij. We kunnen qua voetbal mee op dit niveau, maar het gaat om deze momenten."

"Bij Lazio uit kregen ze een of twee kansen, waar ze uit scoren. Wij kregen een stuk of vijf kansen, maar lieten het na om die te benutten. Dat is de grootste les, om wedstrijden eerder te beslissen en kansen af te maken. Verder moeten we gewoon zo doorgaan", stelt Bijlow, die de vraag krijgt of Feyenoord die les mee moet nemen naar de Europa League. "Daar ga ik nu nog niet over nadenken, maar dat moeten we daar uiteindelijk ook laten zien."