Groningen maakt melding van terugkeer Van Veen naar Schotland om mooie reden

Groningen maakt melding van terugkeer Van Veen naar Schotland om mooie reden

29-11-2023 12:11
22

Kevin van Veen zal de komende tijd niet meedoen met FC Groningen. Dat maakt de club bekend via de officiële kanalen. De veelbesproken spits keert voor onbepaalde tijd terug naar Schotland om de laatste fase van de zwangerschap van zijn vrouw mee te maken.

De spits zou eigenlijk maandag na de wedstrijd tegen Jong AZ gelijk doorreizen, maar de bevalling werd pas later ingeluid. "In de laatste fase van een zwangerschap is het belangrijk om dicht bij elkaar te zijn. Ik ben FC Groningen dankbaar dat de club mij alle tijd en ruimte geeft om bij mijn vriendin en de bevalling te zijn en ik kijk ontzettend uit naar het moment dat we onze dochter in de armen mogen sluiten", vertelt Van Veen voor zijn vertrek.

Wedden

Meer odds

Het is dus nog onduidelijk wanneer Van Veen terug zal keren naar Groningen om mee te doen. De spits was de laatste weken onderdeel van gesprek bij de club, aangezien hij uitsprak dat een langer vervolg bij Groningen misschien niet voor hem is weggelegd. Van Veen zit de laatste wedstrijden veel op de bank bij de ploeg van Dick Lukkien en ook tegen Jong AZ liet de trainer hem negentig minuten op de bank zitten. Dat kwam hem op veel kritiek te staan, omdat Van Veen dan al naar Schotland had kunnen vliegen.