PSV-aankoop geeft fans nog meer hoop: 'Ik ben een volwassenere en betere speler'

PSV-aankoop geeft fans nog meer hoop: 'Ik ben een volwassenere en betere speler'

29-11-2023 12:31
30

Hirving Lozano kijkt enorm uit naar de wedstrijd van PSV tegen Sevilla. De Mexicaanse aanvaller keerde afgelopen zomer terug in Eindhoven en mag nu dus op het hoogste niveau het verschil gaan maken. Lozano weet in ieder geval dat PSV een betere versie van hem terug heeft gekregen uit Napoli.

"Ik denk dat we de sfeer in dit stadion moeten opvatten als een soort van motivatie om hen te verslaan", vertelt Lozano aan het Eindhovens Dagblad over de sfeer in het stadion van Sevilla. "Van wat ik heb gehoord is dit een fantastisch stadion, waarin het publiek en de spelers honderd procent met elkaar in verbinding staan. Óók voor ons is dat prachtig, al is en blijft het ook een lastige wedstrijd."

Lozano is nog altijd blij dat hij deze zomer terug naar PSV kon komen. Na een eerdere periode in Eindhoven en een lange tijd bij Napoli, heeft PSV nu een soort Lozano 2.0 terug bij de club. "Nu ben ik volwassener dan in mijn eerste periode bij PSV. Bij Napoli ben ik gegroeid als mens én als voetballer. Ik ben een betere speler geworden. Dat wil ik overdragen op mijn teamgenoten."