'PSV moet vrezen voor vertrek Lozano: club meldt zich na eerdere mislukte poging'

'PSV moet vrezen voor vertrek Lozano: club meldt zich na eerdere mislukte poging'

20 november - 16:57 Laatste update: 17:18
174

Volgens Fabrizio Romano is er deze winter serieuze interesse in Hirving Lozano van PSV. Het Amerikaanse LA Galaxy greep afgelopen zomer mis bij de Mexicaan, maar de club uit de MLS lijkt een nieuwe poging te willen wagen. Lozano is nog altijd onderdeel van de plannen voor 2024 bij LA Galaxy.

LA Galaxy zou Lozano nog altijd dolgraag willen contracteren, meldt de Italiaanse transferexpert. De interesse uit Amerika zou afgelopen zomer ook al hebben gespeeld, maar toen wilde de Mexicaan liever terug naar PSV, dan naar de Verenigde Staten. Met die nee lijkt LA Galaxy echter niet akkoord te gaan, aangezien de kans groot is dat de clubleiding deze zomer nog een poging waagt.

Lozano heeft nog een contract tot 2028 bij PSV. De Eindhovenaren betaalden afgelopen zomer vijftien miljoen euro aan Napoli, om de terugkeer van Chucky mogelijk te maken. De Mexicaan begon regelmatig op de bank, maar na een geweldige wedstrijd tegen Ajax en door de blessure van Noa Lang is hij de laatste weken basisspeler. 

La Galaxy heeft in de laatste maand een flinke tegenslag moeten verwerken in de aanvallende linie. Javier Hernandez heeft zijn laatste wedstrijd voor de club inmiddels gespeeld en zijn vertrek uit Los Angeles aangekondigd. Chicharito is in Mexico een echt voetbalicoon en LA Galaxy wil Lozano dus om hem te vervangen.