Vink raadt Slot aan twee spelers mee te nemen: 'Kan Liverpool écht gebruiken'

Vink raadt Slot aan twee spelers mee te nemen: 'Kan Liverpool écht gebruiken'

28 april - 21:55 Laatste update: 22:05
45

Marciano Vink denkt aan David Hancko en Lutsharel Geertruida als potentiële versterkingen voor Liverpool. Feyenoord-trainer Arne Slot is hard op weg naar The Reds, waardoor de kans bestaat dat hij spelers mee zal nemen.

Door de naderende overgang van Slot naar Liverpool wordt er volop gespeculeerd over wie de trainer van Feyenoord mee zal nemen. Eerder werd Mats Wieffer al besproken bij Voetbalpraat van ESPN. Volgens Vink moet Slot het vooral in de achterhoede gaan zoeken. "Ik denk dat Liverpool wel een goede verdediger erbij kan gebruiken", steekt Vink van wal bij Dit was het weekend van ESPN. "Dan denk ik toch aan Geertruida en Hancko. Matip is geblesseerd en spelers als Joe Gomez en Ibrahim Konaté zitten op de bank. Ze spelen nu met een veredelde jeugdspeler (Jarell Quansah, red.) naast Van Dijk."

Wedden

Meer odds

Kenneth Perez heeft zijn twijfels over het Feyenoord-duo. Volgens de analist moet Slot zich niet beperken tot spelers uit de Eredivisie, waarbij de vergelijking met de niet al te succesvolle aankopen van Erik ten Hag wordt gemaakt. "Je hebt geld genoeg. Er zijn in de wereld echt betere spelers te halen."

Vink raadt Slot aan toch een poging te wagen bij Feyenoord. "Als een speler uit Nederland goed genoeg is, en jij kent hem goed, dan moet je je niet beperken omdat je liever geen spelers uit Nederland haalt. Als hij Geertruida of Hancko echt goed genoeg vindt, moet hij dat gewoon doen."

Saillainte details zijn dat Hancko in de ESPN DOC: Dávid Hancko - Think first, act second nog aangaf dat hij vroeger weg was van Liverpool. Geertruida was aanwezig bij het duel van The Reds met West Ham United (2-2).