Actie van PSV zet kwaad bloed bij Van der Gijp: 'Dit kan je nu niet maken'

Actie van PSV zet kwaad bloed bij Van der Gijp: 'Dit kan je nu niet maken'

14 mei - 07:32
186

René van der Gijp kan geen goed woord opbrengen voor de Ibiza-trip van PSV voor de laatste competitiewedstrijd. De analist vindt het vooral een probleem door de tegenstander die de Eindhovenaren zondag treffen.

RKC Waalwijk is aanstaande zondag de tegenstander en die ploeg is nog vol in strijd met Excelsior om handhaving in de Eredivisie. Van der Gijp vindt dat PSV het daarom niet kan maken om voor dat duel op vakantie te gaan. "Ik vind dat het niet kan als je tegen een club speelt waar het er nog toe doet. Als je tegen Almere of Sparta gespeeld had, ga dan lekker naar Ibiza, maar nu kan je het niet maken", vertelt Van der Gijp in Vandaag Inside.

Tafelgenoot Valentijn Driessen is het compleet met Van der Gijp eens. Hij vindt dat PSV 'het laat lopen' door voor de laatste wedstrijd op vakantie te gaan. "Ze wilden zo graag die records hebben. Ze hebben het tegen NEC al laten lopen en tegen FC Utrecht. Als je dan nu ook nog de eindstand van de competitie gaat bepalen, want RKC is gewoon een zwakke ploeg. Luuk de Jong moet topscorer van Nederland worden, dus die moet er sowieso drie of vier maken. Daar kan Excelsior wel van profiteren en dat hoort niet nee."

Bekijk hieronder de nieuwste Studio Oranje met alles over Oranje en het EK 2024: