Bayern toont interesse in Bruno Fernandes

Bayern toont interesse in United-ster: 'Teamgenoten twijfelen over aanblijven'

14 mei om 15:27

De teamgenoten van Bruno Fernandes twijfelen of hun aanvoerder volgend seizoen nog bij Manchester United speelt. Dat nieuws brengt Manchester Evening News dinsdag naar buiten. Europese grootmachten zouden azen op de handtekening van de Portugees.

Bruno Fernandes kan Manchester United na ruim vier jaar gaan verlaten. Waar een vertrek nooit eerder voor de hand lag, maken dit seizoen zelfs zijn teamgenoten zich zorgen over het langer aanblijven van de Portugees. Voor het eerst in tien jaar dreigt de club zich niet te gaan kwalificeren voor Europees voetbal. Onder andere Bayern München en Internazionale liggen op de loer.

United en Ten Hag zouden hun aanvoerder graag behouden zien blijven. Fernandes ligt ook nog tot medio 2026 vast op Old Trafford en de club heeft nog een optie tot nog een extra jaar. Een fors bod zou United echter van gedachte kunnen laten veranderen, weet het plaatselijke medium. Fernandes wordt in september dertig jaar, maar heeft nog altijd een hoge marktwaarde, vanwege zijn prestaties bij United en zijn bekendheid op club- en internationaal niveau.

Abonneer je nu op de dagelijkse nieuwsbrief van VoetbalPrimeur!