Farioli houdt kaken opnieuw op elkaar over Ajax: 'Dit kan schadelijk zijn'

Farioli krijgt opnieuw ongewenste vragen over Ajax: 'Dit kan schadelijk zijn'

14 mei om 17:12

Francesco Farioli weigert nog altijd om inhoudelijk in te gaan op de interesse van Ajax. Op een persconferentie in aanloop van het treffen met Paris Saint-Germain van OGC Nice, werd Farioli opnieuw geconfronteerd met het nieuws rondom zijn persoon.

Vrijdag, na een 1-0 overwinning op Le Havre, zei Farioli al niet te willen praten over zijn huidige situatie. Het is bekend dat Ajax werk maakt van zijn komst. In aanloop naar het duel met Paris Saint-Germain krijgt de Italiaanse coach de vraag of hij het lastig vindt zich te concentreren, met alle geruchten. "Nee, absoluut niet", begint Farioli stellig.

"Ik heb het vorige week gezegd en ik zal het tot het einde van het seizoen zeggen: dit is niet het moment om over mezelf of individuen te praten", gaat Farioli verder. "We hebben onze doelen bereikt, met veel werk en opoffering. De nadruk leggen op andere zaken dan het team kan schadelijk zijn. We gaan al onze energie in deze grote bubbel steken waar ik, de spelers en de club in zitten."

"We zullen allemaal gefocust zijn op deze wedstrijd tegen PSG, waarna we hopelijk naar Lille gaan om een ​​finale te spelen", besluit Farioli. Na de wedstrijd tegen PSG, die woensdagavond op de planning staat, speelt Nice alleen nog tegen Lille OSC dit Ligue 1-seizoen. 

Bekijk hieronder de nieuwste #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV: