Feyenoord krijgt open sollicitatie voor plek in staf: 'Zou de kroon zijn op mijn werk'

Feyenoord krijgt open sollicitatie voor plek in staf: 'Zou de kroon zijn op mijn werk'

29 april - 08:15
27

Pascal Bosschaart zou het geweldig vinden als hij aan de slag kan bij Feyenoord. Met het vertrek van Arne Slot zullen er plekjes vrijkomen in de staf, waardoor Bosschaart hoopt op een positie binnen Feyenoord.

Bosschaart is op dit moment de assistent-trainer van FC Dordrecht. De coach zit daar op huurbasis van Feyenoord. Bosschaart hoopt dus vurig dat hij bij zijn echte broodheer aan de slag kan. "Er is nu veel ruimte bij Feyenoord. Het is maar net wat de club wil. Misschien word ik meegenomen in het proces, we gaan het zien. Het zou een mooie bekroning zijn op mijn werk", vertelt Bosschaart tegenover de Leeuwarder Courant.

De 44-jarige Bosschaart deed naast Dordrecht ook al ervaring op bij IJsselmeervogels en SC Cambuur. Met FC Dordrecht is de coach nog vol in de race voor promotie samen met hoofdcoach Michele Santoni. Bij de Schapenkoppen werkt Bosschaart al met een aantal spelers die ook worden gehuurd van Feyenoord. Bijvoorbeeld Ilias Sebaoui. Hij wordt geroemd om zijn huidige seizoen in de Keuken Kampioen Divisie en hij wordt zelfs al gelinkt naar een overstap richting Eredivisie-clubs.