Hendriks en Vahle kondigen nieuw programma aan met nieuws over Oranje-boycot

Hendriks en Vahle kondigen nieuw programma aan met nieuws over Oranje-boycot

29 april - 07:19 Laatste update: 09:44
49

Hélène Hendriks en Noa Vahle worden niet geboycot door Oranje. De twee gaan in Zeist een uitzwaaiprogramma maken over het Nederlands elftal en gaan daarvoor zelfs samenwerken met de KNVB.

"Eerst even 8 juni, want we hebben mooi nieuws hè Noa", vertelt het tweetal in de laatste aflevering van de Oranjezomer. "Het uitzwaaiprogramma 'Wij Houden van Oranje' gaan wij doen. Daar gaan we in Zeist het Nederlands elftal uitzwaaien richting het EK. Daar komen allerlei mensen langs zoals vrienden, spelers, oud-bondscoaches en bekenden. We gaan dat op een positieve manier doen en we zijn dus niet gecanceld. Geen boycot dus."

Valentijn Driessen van De Telegraaf kwam begin april met het nieuws dat de Hendriks en Vahle mogelijk geboycot zouden worden door Oranje, vanwege een interview met Georginio Wijnaldum. Vahle zou daarin kritische vragen hebben gesteld over zijn situatie in Saudi-Arabië. René van der Gijp viel Driessen en zij zelfs dat SBS de uitzwaaiwedstrijd niet mocht uitzenden, maar de zender krijgt zelfs een heel uitzwaaiprogramma.