Atalanta en scorende Koopmeiners slijpen messen voor wanhopig Juventus in finale

Atalanta en scorende Koopmeiners slijpen messen voor wanhopig Juventus in finale

15 mei - 12:00

ADVERTORIAL - Atalanta en Juventus nemen het woensdagavond tegen elkaar op in de finale van de Coppa Italia. Dat is één van de twee finalepodia waar Teun Koopmeiners zich op kan laten zien. Blik vooruit en speel mee bij TOTO!

Twee finales Atlanta, ineenstorting Juve

Atalanta heeft zich naast de Coppa Italia ook geplaatst voor de finale van de Europa League. De club uit Bergamo treft woensdagavond Juventus, dat te maken heeft met een bijzondere terugval. De laatste zes wedstrijden die de Oude Dame speelde, werden niet gewonnen.

Coppa Italia is hét toernooi van Koopmeiners

Koopmeiners is aan een geweldig seizoen bezig met Atalanta. Ook in de Coppa Italia drukt de Oranje-international zijn stempel. De middenvelder kwam in totaal drie keer tot scoren in het toernooi, waaronder twee keer tegen AC Milan en één keer tegen Fiorentina. Om het bekertoernooi echt de Koopmeiners-cup als naam te kunnen geven, is een doelpunt tegen Juventus ook meer dan welkom.

Nog geen account bij TOTO? Registreer je hier en maak gebruik van de welkomstbonus. Bij het plaatsen van een weddenschap van 10 euro ontvang je 50 euro aan Free Bets!

De quoteringen

TOTO hanteert mooie quoteringen voor Atalanta en Koopmeiners. De bookmaker heeft een quotering van 3.80 voor een goal van de Nederlander en in een Bet Builder-combinatie is deze zelfs 5.50. Denk je dat Koopmeiners buiten de zestien kan scoren? Dan kan je de quotering van 10.50 spelen die daar voor staat.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 24+
Quoteringen zijn op moment van publicatie en onderhevig aan verandering
Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: voetbalprimeur.nl/speel-bewust

Advertorial Kansspelen

Deze advertorial is helaas niet beschikbaar, omdat je volgens onze systemen niet in de wettelijke doelgroep valt content/uitingen over online kansspelen mag zien. Bezoek onze Speel Bewust-pagina voor meer informatie over online kansspelen.